Over Mokana Meubelen

 

Mokana meubelen is een CBW erkende woonwinkel gevestigd aan de Hogelandsingel 49 te Enschede. Mokana meubelen is in 1998 opgericht als kleine meubelwinkel. Momenteel kunt u in onz

 

e woonwinkel terecht voor ca. 1200 m2 aan wooninspiratie.

In 2018 heeft Mokana de Ariënsgedachteniskerk naast de woonwinkel aangekocht. Deze is inmiddels verbouwd tot showroom. Hierdoor is er nu 2000m2 extra showroom gecreëerd.

De meubelwinkel in Enschede is voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen, u vindt in onze meubel showroom dan ook meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals tafels, salontafels, kasten en woonprogramma’s

In onze showroom in Enschede vindt u een groot aanbod aan bankstellen, stoelen, fauteuils en meubelen van gerenommeerde Nederlandse en Europese merken en meubel fabrikanten zoals bij voorbeeld Het Anker, Passe Partout, Just Design, Eleonora, Haros,  en meer!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe bank, hippe design stoel, comfortabele fauteuil of massief eiken eetkamer tafel dan kunt u een kijkje nemen op de website van Mokana Meubelen.

Ook voor horeca en/of project inrichting bent u bij ons aan het juiste adres, vanwege het enorm grote assortiment uit diverse collecties kunnen wij u in diverse stijlen een zitmeubel, tafel of kast aanbieden voor zeer interessante prijzen.

Neem voor meer informatie contact met ons via ons contactformulier.