Silk leder nu leverbaar op alle bankstellen in de Ledercollection van Mokana

Silk leder Nieuw in de ledercollectie: Silk leder van AW leder is een zijdezachte Italiaanse ledersoort met een unieke warme uitstraling. Vanaf nu is het Silk leder leverbaar op bijna elk bankstel, fauteuil of stoel in de ledercollectie van Mokana Lifestyle. Bekijk alle mogelijkheden in de winkel!

Aanbieding Granada eetkamer stoel HE Design

Aanbieding Granada eetkamer stoel De Granada design stoel met RVS en dik toledo leder is momenteel in de aanbieding van €299,= voor €269,= Leverbaar in alle kleuren toledo leder en tegen meerprijs ook in bonanza leder, stripe leder, kenia leder en silk leer. Mogelijk met of zonder skatewielen en in vele kleuren mogelijk!

Jess Design stoel Nelson aanbieding verlengd tot Juni 2014

Jess Design stoel Nelson Eetkamerstoel Nelson aktie verlengd t/m juni 2014!Eetkamer stoel Nelson in dik bonanza leder Tan, Britisch Tan, Pine en Black van €299,= voor €200,=Met armleuning in dezelfde kleuren bonanza leder van €375,= voor €250,=… Minimale afname 4 stuks. Te zien in de winkel!

1 December koopzondag bij Mokana Ledercollection in Enschede.

Koopzondag Zondag 1 December is het weer koopzondag in Enschede. Uiteraard zijn wij dan ook weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur! Kom gezellig langs in onze woonwinkel in Enschede voor het uitgebreide aanbod in lifestyle meubelen, lederen bankstellen, stoelen en fauteuils van voornamelijk Nederlands fabrikaat! Tot zondag 1 December!

Bank Rockefeller africa leder tabac uit voorraad leverbaar

Grote voorraad bank Rockefeller in Africa leder. Op dit moment hebben wij diverse uitvoeringen van bankstel Rockefeller van het Anker op voorraad en direct leverbaar zonder levertijd. Kom gauw langs in onze showroom voor het complete aanbod in lederen bankstellen. Momenteel direct leverbaar: 1,5 zits in africa leder tabac (112cm) 3 zits in africa leder […]

1 September 2013 Koopzondag Enschede

1 September 2013 koopzondag Enschede Zondag 1 September is het weer koopzondag in Enschede. Wij zijn dan extra geopend  van 12.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs voor inspiratie en/of informatie, de koffie Staat klaar. Tot zondag 1 September!

Nieuwe website Ledercollection.com

Nieuwe website Welkom op de nieuwe website van Mokana Lifestyle Ledercollection.com. Op deze site vindt u het grote aanbod aan lederen bankstellen, fauteuils en designstoelen van Mokana Meubelen in Enschede. De komende weken zal er nog meer informatie zoals afmetingen, prijzen etc worden toegevoegd dus mocht u meer informatie willen over een bepaald product aarzel […]