Design stoelen

Design stoelen

Op deze pagina vindt u een greep uit de grote collectie design eetkamer stoel van Ledercollection.com. In ons assortiment vindt u design stoelen van voornamelijk Nederlands fabricaat. Elke design eetkamerstoel is leverbaar in leder en op verzoek ook in diverse prachtige meubelstoffen. Bent u dus opzoek naar een comfortabele en luxe eetkamer design stoel met wielen of armleuning, kom dan snel langs in onze showroom aan de Hogelandsingel 49 in Enschede.

Meer informatie

Stoel met RVS poten

In de collectie design stoelen vindt u diverse eetkamerstoelen met RVS poten welke voorzien kunnen worden van een groot of klein parketwiel of een zacht skatewieltje welke geschikt is voor alle vloeren.
Een design stoel met RVS poten staat garant voor jarenlang zitplezier, tevens kunt u in combinatie met de enorme keuze in ledersoorten en kleuren een prachtige designstoel naar wens samenstellen.
De collectie bestaat uit een selectie stoelen en designstoelen van Nederlandse fabrikanten en merken zoals HE Design, Avanti, Just Design, Jess Design, HVS en Koopmans.

Meubelwinkel in Enschede

In onze winkel in Enschede vindt u altijd meer dan 50 modellen uit deze prachtige designstoelen collectie, kom dus gauw langs om de mogelijkheden in het echt te bekijken!